HU EN

Üzletviteli tanácsadás

Az ügyfelek részére széles körben kínálunk pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat, amikkel hatékony támogatást tudunk biztosítani az adott tranzakciókat vagy folyamatokat érintő döntések előkészítésében és megalapozásában.

Pénzügyi jelentési folyamatok fejlesztése

A gyors és megbízható szintű rendszerek a belső és külső pénzügyi információk előállítására segítséget nyújtanak a gyors és megalapozott döntések meghozatalában. Ezek fontosságát napjainkban nem szükséges bemutatni. Segítünk a számviteli folyamatok és információk feltérképezésében és rendszerezésében, és ezek alapján készek vagyunk a konkrét javaslatok szintjén megfogalmazni azokat a fejlesztéseket, amelyek hozzájárulnak a hatékony zárási folyamatok kivitelezéséhez.

Pénzügyi és üzleti folyamatok felmérése és fejlesztése

A hatékony működés az üzleti sikerek meghatározó eleme. Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a pénzügyi és üzleti folyamatok felmérésében és azok értékelésében. Az ennek eredményeként megfogalmazásra kerülő fejlesztési tervünk megvalósításával növelhető a vállalkozás hatékonysága, illetve a létező működési kockázatok szintjének csökkentése

folyamatokat érintő döntések előkészítése

Szakmai kérdésére válaszol:

Kozma Attila
könyvvizsgálati vezető
Az email cím megtekintéshéze kapcsolja be a Javascriptet a böngészőjében
+36 1 886-3700
+36 1 886-3701

Ajánlatkérés online:

Kérje egyedi árajánlatunkat! Töltse ki űrlapunkat, és visszahívjuk.

Ajánlatkérés